szolgaltatasok-desktop-tablet
szolgaltatasok-mobil

Flottakezelői Szolgáltatásaink

GÉPJÁRMŰ KIVÁLASZTÁSA, TANÁCSADÁS

Gépjármű kiválasztása, tanácsadás

Szakembereink egy teljes körű audit alapján felmérik az Ön igényeit és lehetőségeit. Ennek alapján javaslatot tesznek a gépkocsik típusára és felszereltségére. Igény esetén bármilyen modell kapcsán ingyenes tesztautót bocsátunk Ön és munkatársai rendelkezésére, így mindig megalapozott döntési pozícióban lesz. A FlottaMan Zrt. márkafüggetlen tanácsadást végez. Az ajánlásnál mindig figyelembe vesszük az évtizedek alatt megszerzett szerviztapasztalatokat. Korszerű, naprakész, a környezetvédelmi mutatókat vizsgálva (WLTP, TCO-mutatók) segítjük az autóválasztást.

FINANSZÍROZÁS, VÁSÁRLÁS

Finanszírozás, vásárlás

A gépkocsi megvásárlását az Ön tevékenységéhez legjobban illeszkedő tartós bérleti formában végezzük. Kiválasztható a kamatozás típusa éppen úgy, mint annak devizaneme (HUF / EUR).

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szerviz szolgáltatás

A szolgáltatás kiválasztott csomagtól függően a gépkocsi teljes szervizköltségét lefedi a gyárilag előírt revíziókon és a forgó-kopó alkatrészeken kívül, egészen az ablakmosó folyadék feltöltéséig. A FlottaMan Zrt. ügyfelei igényei alapján a szerződések többségében többféle konstrukciót alkalmaz. Legnagyobb előnyünk a rugalmasság és a különböző szolgáltatási elemek végtelen számú kombinációja. Példának okán létezik tartós bérlet /operatív lízing/ karbantartás nélkül, de számlaellenőrzéssel, vagy tartós bérlet teljes körű szolgáltatással.

GUMIABRONCS

Gumiabroncs

A szolgáltatás magában foglalja a kiválasztott márkájú gumiabroncsok teljes költségét, beleértve azok tárolási és javítási munkáit is. Igény esetén a flottán belül különböző minőségű gumiabroncsok is kiválaszthatók (economy, standard, premium).

BIZTOSÍTÁS, KÁRRENDEZÉS

Biztosítás, kárrendezés

Valamennyi gépkocsinkra teljeskörű európai területi hatályú casco biztosítást kötünk. Ügyfeleink több önrész variáció közül választhatnak. Lehetőséget kínálunk arra is, hogy az alapbiztosításhoz a széleskörű választékból kiegészítő biztosításokat köthessenek (poggyász, baleset, GAP, kátyúkárok). A biztosításokhoz teljeskörű kárrendezési szolgáltatást is nyújtunk, amelyet országos partnerhálózatunkon keresztül lehet igénybe venni.

ASSISTANCE

Assistance

Bárhol is járnak autói, a FlottaMan Zrt. vigyáz Önre és munkatársaira. Assistance szolgáltatásunk Magyarországon és Európában bárhol 7/24 rendszerben kész menedzselni az adott szükséghelyzetet.

SOFŐRSZOLGÁLAT

Sofőrszolgálat

„Az idő pénz” – szolgáltatásunk megkíméli Önt és munkatársait attól, hogy a gépkocsikkal kapcsolatos teendőkkel saját munkaidejüket csökkentsék. A szolgáltatás rugalmasan igénybe vehető, havi díjba beépített átalány és eseti megbízásos formában is.

CSEREAUTÓ SZOLGÁLTATÁS

Csereautó szolgáltatás

Baleset, káresemény, vagy egyéb előre nem látható helyzet esetén a kieső gépkocsi helyett a FlottaMan Zrt. előre megállapított szintű csereautót biztosít egészen addig, amíg a flottakezelt gépkocsi újra rendelkezésre nem áll. A csereautó szolgáltatás kizárólag átalánydíjas formában vehető igénybe.

RENT-A-CAR SZOLGÁLTATÁS

Rent-a-car szolgáltatás

A FlottaMan Zrt. kizárólag ügyfelei részére biztosítja ezt a szolgáltatást, mint egy optimális gépjárműválasztás kiegészítéseként. Próbaidős a kolléga? Külföldi munkatárs részére szükséges az autó? Elhúzódik az új gépkocsi gyártása? A FlottaMannál az eseti igényekre való tekintettel tudunk biztosítani különlegesebb járműveket is. A FlottaMan Zrt. bérgépkocsi flottája bármilyen kategóriában az Ön rendelkezésére áll – jóval a piaci ár alatt.

Kiegészítő Szolgáltatások

A FlottaMan Zrt. számos olyan kiegészítő szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, amelyek segítségével még komfortosabbá válik a céges autók használata. A teljesség igénye nélkül íme pár gyakran igényelt kiegészítő szolgáltatás:

  • autópálya matrica menedzsment
  • bírságok kezelése és adminisztrálása
  • üzemanyagkártya menedzsment
  • parkolási engedélyek kiadása
  • adótanácsadás céges autókkal kapcsolatban