Gyakran ismételt alap kérdésekre rövid válaszok

IGEN. A flottakezelés egyik legfontosabb előnye, hogy ügyfeleinknél tőke szabadul fel, amelyet fő tevékenységük fejlesztésére tudnak fordítani.

A flottakezelés az esetek jelentős részében – valamennyi előnyét figyelembe véve – jobb megoldás a többi finanszírozási formához képest. Szolgáltatásnak minősül, nem pénzügyi terméknek, éppen ezért sokkal rugalmasabbak a feltételek és a módosítási lehetőségek is. Ugyanakkor számos esetben számviteli indokok mentén a hitel / lízing az optimális megoldás.

A FlottaMan Zrt. havi díjainak összegei 100%-ban költségként elszámolhatók, az ÁFA pedig a céges használat arányában visszaigényelhető (ez több esetben szintén elérheti a 100%-ot).

A rendelési darabszámot kizárólag az ügyfél igénye és hitelképessége limitálja. A konstrukció rugalmassága okán, flotta mérete a későbbiek során is rugalmasan változtatható.

Az Ön cégénél azonnal felszabadul az eddig gépkocsi vásárlásra fordított költség. Felszabadul továbbá minden olyan költség is, amelyet kiszámíthatatlanul eddig a flotta üzemeltetésére fordítottak, beleértve a munkatársak drágán megfizetett idejét is.

A flottakezelésbe vont gépkocsik következtében felszabadul ügyfeleink mérlege a „hosszútávú kötelezettség”-sora, a cég megszabadul az amortizációs veszteség tételeitől, nőnek az eszközarányos nyereségmutatók. Ezzel kedvezőbbé válik a cég hitelpozíciója, a kedvezőbb feltételű és/vagy nagyobb összegű hitelekkel pedig legnagyobb nyereséget hozó tevékenységét finanszírozhatja.

Természetesen teljeskörű támogatást adunk. A szakmai támogatás a gépkocsi típusok kiválasztásától a TCO kalkulációkon keresztül egészen a cégautóhasználatot szabályozó Car Policy megírásáig minden részterületet felölel – mindezt ingyenes szolgáltatásként nyújtjuk ügyfeleinknek.

A FlottaMan Zrt. tapasztalatai alapján számos szolgáltatási csomagot kínál ügyfeleinek. Az igények részletes feltérképezését követően tapasztalt szakembereink részletes javaslatot tesznek az ideális csomag kiválasztására. Igény esetén a kiválasztott csomagot teljes mértékben ügyfelünk igényeihez igazítjuk.

A szolgáltatások köre közös megegyezéssel bármikor módosítható teljes flotta, jármű csoportok vagy akár egyes gépkocsik vonatkozásában is.

Valamennyi FlottaMan Zrt. ügyfél rendelkezésére delegált kapcsolattartók állnak rendelkezésére, nevüket és elérhetőségüket témánként az egyedi keretszerződések tartalmazzák. Egykapus rendszerként az ügyfél részére bármilyen kérdésben saját acccount manager áll rendelkezésére.

A FlottaMan Zrt. 7/24 rendszerben áll ügyfelei rendelkezésére, függetlenül attól, hogy a szolgáltatási igény melyik országban merült fel.