Blog

FlottaMan_JaguarFPace2021_flottakezeles

Az ÚJ 2021-es Jaguar F-Pace

2016-os érkezése óta az F-Pace a legtöbbet eladott modell a Jaguar történetében. A Jaguar mindig is a sportosságot sugallta ezért elsőre furcsának tűnt, mikor kijött egy SUV-al. Ennek ellenére ahogy a számok mutatják, bejött nekik ez a húzás. És nekünk is bejön az új, frissített 2021-es F-Pace.

Tovább olvasom »
FlottaMan_eflotta_Tesla_S_Tesla_model3_Tesla_X

Elektromos autó tartós bérlet – eflotta – elektromos autó árak

A lista azokat az elektromos autókat tartalmazza, melyek jelenleg (2020. december) elérhetőek. Továbbá azokat az autókat melyek rendelhetőek. Azokat az autókat nem tartalmazza, melyek bejelentve vannak, de ténylegesen még nem rendelhetőek, vagy Magyarországon nem elérhetőek. Most azokat az autókat szedtük össze melyeket meg lehet vásárolni per ma. A cikk végén letölthető a jelenleg elérhető, megvásárolható, elektromos autók listája (árakkal és hatótávval). Többek között ezek az autók vannak a képeken is.

Tovább olvasom »
FlottaMan_Ford_logo

Flottakezelés – Ford autó lízing

Az Év Motorjának járó fődíjat a Ford 1.0 literes EcoBoost turbómotorja 2012, 2013, 2014-ben is elnyerte. Ez azért érdekes mert rajtuk kívül egyentlen másik motor tudott kettő évnél többször nyerni. Ez pedig a Ferrari F154 3.9L biturbo V8 motor ami a Ferrari 488-ban van és már a negyedik évben veretlen.

Tovább olvasom »

Iratkozz fel, hogy publikálás előtt kapd meg a cikkeket!

*Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot