Blog

FlottaMan_LandRover_Defender_flottakezeles

Land Rover DEFENDER 90 és DEFENDER 110 HARD TOP

Az új Defender Hard Top a legterhelhetőbb, legtettrekészebb, emellett a legfejlettebb infotainment rendszerrel rendelkező 4×4, amit valaha gyártott a Land Rover. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a globális biztonsági előírásoknak, hosszú távon is kiemelkedő kényelmet biztosít, és a legjobb megoldásokat nyújtja a vállalkozásoknak és a szakembereknek.

Tovább olvasom »
FlottaMan_autolizing_RangeRoverSport

Land Rover Range Rover Sport HSE – Sportos kivitelezés, dinamikus funkciók

Azok, akik egy olyan luxus SUV-t keresnek, amely a kategória legjobb tulajdonságaival, erőteljes motorteljesítménnyel és vontatási képességekkel rendelkezik, -valamint minden mással, ami a biztonságos és zökkenőmentes utazást biztosítja-, azok a Land Rover Range Rover Sport modelljével jól járnak. A szemet gyönyörködtető Range Rover Sport HSE kiváló családi méretű SUV a mindennapi iskolába járáshoz, hétvégi kiruccanásokhoz, izgalmas terepjárós kalandokhoz és még sok minden máshoz.

Tovább olvasom »
FlottaMan_Jaguar_EPACE_tartosberles

A megújult Jaguar E-PACE

A Jaguar E‑PACE a kifinomultság, a praktikum és a magabiztos vezethetőség szinonimája. A kompakt szabadidőjármű modern hangulatát olyan visszafogott, prémium részletek teszik még igényesebbé, mint a krómozott oldalsó légbeömlők, a fóliázott csúcsokkal rendelkező hűtőrács vagy a pixel LED fényszórók.

Tovább olvasom »
FlottaMan_HyundaiTucson_cegesauto

Új Hyundai Tucson

A vadonatúj Tucson nem csupán az elődmodell evolúciója: teljes körű dizájn-forradalmat képvisel. Az előremutató formaterv mellett ultramodern, intelligens technológiákat, valamint a kategória leggazdagabb villamosított hajtáslánc-kínálatát nyújtja.

Tovább olvasom »

Iratkozz fel, hogy publikálás előtt kapd meg a cikkeket!

*Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot