Blog

Tartós bérelt autó átadás – a színfalak mögött

Autó rendelés gyártásból vagy készletautó/tesztautó?
Hogyan zajlik egy autó átadási folyamat? Tudja, hogy mi történik az után, hogy Ön aláírt egy előszerződést a kiválasztott gépjárműre?
Tartós bérleti szolgáltatás igénybevétele esetén az ügyfél igényeihez mérten elindítjuk a gépjármű beszerzés folyamatát.

Tovább olvasom »

Opel Insignia Grand Sport GSI

Impresszív vonalvezetés, erőteljes turbó technológia és tökéletes ergonómia: az új Insignia Grand Sport GSI egyesíti magában az élvonalbeli technológiát és a sportos, atletikus formát, és olyan színtiszta vezetési élményt nyújt, amit nem lehet csupán a műszaki adatokkal leírni.

Tovább olvasom »
FlottaMan_LandRover_Defender_flottakezeles

Land Rover DEFENDER 90 és DEFENDER 110 HARD TOP

Az új Defender Hard Top a legterhelhetőbb, legtettrekészebb, emellett a legfejlettebb infotainment rendszerrel rendelkező 4×4, amit valaha gyártott a Land Rover. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a globális biztonsági előírásoknak, hosszú távon is kiemelkedő kényelmet biztosít, és a legjobb megoldásokat nyújtja a vállalkozásoknak és a szakembereknek.

Tovább olvasom »
FlottaMan_autolizing_RangeRoverSport

Land Rover Range Rover Sport HSE – Sportos kivitelezés, dinamikus funkciók

Azok, akik egy olyan luxus SUV-t keresnek, amely a kategória legjobb tulajdonságaival, erőteljes motorteljesítménnyel és vontatási képességekkel rendelkezik, -valamint minden mással, ami a biztonságos és zökkenőmentes utazást biztosítja-, azok a Land Rover Range Rover Sport modelljével jól járnak. A szemet gyönyörködtető Range Rover Sport HSE kiváló családi méretű SUV a mindennapi iskolába járáshoz, hétvégi kiruccanásokhoz, izgalmas terepjárós kalandokhoz és még sok minden máshoz.

Tovább olvasom »

Iratkozz fel, hogy publikálás előtt kapd meg a cikkeket!

*Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot